Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΜΟΡΦΟΥΛΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Θέλω μέσα απο το blog αυτό να ευχαριστήσω όλους όσους αμέσως μας αγκάλιασαν ζεστά και φιλικά για να υλοποιήσουμε το πάρτυ του ΣΕΟ , και να μπορέσουμε με όσα μέσα έχουμε να μαθευτεί στην τοπική κοινωνία μας ότι ενάντια στους δύσκολους καιρούς που -είναι αλήθεια - όλοι μας περνάμε βρήκαμε τρόπους να οργανώσουμε μία αποκριάτικη εκδήλωση για μικρούς και μεγάλους.
Εύχομαι να έχουμε αρκετή επιτυχία και την Κυριακή , εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό.
 Ευχαριστώ πολύ την Μορφούλα και όλους όσους μέσα απο το facebook και τις σελίδες Δημοτική Κοινότητα Σαμίων και Ελληνικός Ορειβατικός Πεζοπορικός Σύλλογος Σάμος ΕΟΠΣΣ μας αγκάλιασαν αμέσως και πρόσφεραν απλόχερα την βοήθεια τους. Αλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό είναι και το δικό μας μήνυμα σαν Έλληνες Οδηγοί . Αυτό σημαίνει Οδηγισμός η βοήθεια που μπορούμε να προσφέρουμε δεν χρειάζεται να είναι οικονομική, αρκεί και η ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΑΠΌΚΡΙΣΗ  σε τοπικό επίπεδο με οποιοδήποτε τρόπο μπορεί ο καθένας μας.
Το ΟΡΑΜΑ άλλωστε του Σώματος είναι να ανταποκρίνεται άμεσα στις σύγχρονες απαιτήσεις σαν μία δυναμική και πρωτοποριακή κίνηση ανάπτυξης και πολιτισμού στον τόπο μας.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου