Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΚΑΤΙ ΤΕΛΩΣΠΑΝΤΩΝ

Μου αρέσει η ανάρτηση του ΠΥΘΑΓΟΡΑ και έχει δίκιο μας έφαγε τόσα χρόνια η ξενομανία και το lifestyle καιρός να ξυπνήσουμε πιά απο τον λήθαργο που μας έριξαν ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ....
Επιτέλους μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς όλα αυτά που λίγο λίγο μας επέβαλαν και εμείς -δεν θέλω να πιστεύω όλοι- αλλά πάρα πολλοί τα τρώγαμε σαν το κουτόχορτο και κοιμόμασταν μετά ήσυχοι.
Γκρινιάζουμε πότε για το ένα και πότε για το άλλο αλλά δεν αναρωτηθήκαμε ποτέ τι κάνουμε εμείς για αυτό τον κόσμο, για τον τόπο που ζούμε για να διορθώσουμε πρώτα τον εαυτό μας και μετά τον διπλανό μας και να γίνει ο κύκλος που θα διορθώσει τα ανάποδα και να αρχίσουν σιγά σιγά να έρχονται στα ίσια.
Δηλαδή πρέπει όλα να τα φροντίζει το κράτος ή  κάποια υπηρεσία και εμείς τι κάνουμε απο μόνοι μας για να αλλάξουν συνήθειες και τρόποι ...Δεν έχουμε καμμία ευθύνη, δεν πρέπει να σταματήσουμε την γκρίνια πιά και να φροντίσουμε απο μόνοι μας για κάποια πράγματα:
Ας πάρουμε την κατάσταση πιό θετικά και ας σταματήσουμε να γκρινιάζουμε και ας προσφέρουμε απο λίγο όλοι μαζί μπας και διορθώσουμε τα αδιόρθωτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου